O Nama

Compressors Technology

Adijabata d.o.o.

Preduzeće ADIJABATA, osnovano 1989.godine, bavi se servisiranjem i prodajom, novih i polovnih, klipnih i vijčanih vazdušnih kompresora, renomiranih proizvođača. Veoma smo ponosni što možemo da ponudimo kvalitet poslovanja po evropskim standardima SRPS ISO 9001:2008 kao i SRPS ISO 14001. Dugogodišnje iskustvo u ovoj vrsti delatnosti, daje nam za pravo da Vam se preporučimo, kao neko kome će te poveriti brigu o Vašem sistemu komprimovanog vazduha.

Osnivač preduzeća je G-din Milan Jovanović, koji je svoje 40 godina dugo iskustvo, uspešno preneo na nove snage Adijabate, koje svojim predanim radom i iskustvom nemaju premca u oblasti komprimovanog vazduha, na teritoriji Srbije i regionu Balkana.

Prodaja

Naša kompanija se bavi proizvodnjom i uvozom rezervnih delova za kompresore renomiranih inostranih proizvođača. Takođe želimo da naglasimo da proizvodi proizvedeni u Srbiji poseduju sve potrebne ateste i uverenja o kvalitetu materijala od kojih su proizvedeni.

Servis

Servisne intervencije obavljamo kod korisnika usluga ili u nasem servisu

Rezervni delovi

Zaptivni materijal

Klipni prstenovi

Usisni i potisni ventili

Klipovi

Originalni delovi

Oprema dugih proizvođača

UPRAVLJAČKE JEDINICE ZA KOMPRESORE

Upravljačka jedinica omogućava podešavanje parametara (radni pritisak, vreme rada na prazno itd) i daje uvid u sve bitne podatke za rad kompresora (temperatura, radni sati itd). Svi alarmi i greške se prikazuju na displeju.

FREKVENTNI REGULATORI ZA KOMPRESORE

Frekventni regulatori su elektronski uređaji koji omogućavaju upravljanje brzinom trofaznih asinhronih motora pretvarajući ulazni mrežni napon i frekvenciju, koji su fiksirane vrednosti, u promenljive veličine.

DIJAGNOSTIKA KOMPRESORA

Brza dijagnostika kako nastalih, tako i mogućih problema i otklanjanje istih u najkraćem roku. Servis i remont kompresora je oblast u kojoj imamo preko 30 godina iskustva i specijalizovanu terensku ekipu.

MONITORING KOMPRESORA

Monitoring velikog broja podataka (temperatura, pritisak, protok, servisna upozorenja i alarmi) sa kompresora i ostale opreme u kompresorskoj stanici (sušača vazduha, filtera, odvajača vlage…)

Precizni i tačni, kao mašina

U svom radu držimo se načela da budemo precizni, efikasni i tačni, kao i mašine kojima se bavimo, na obostrano zadovoljstvo, naših klijenata i nas samih.

Brz odgovor i izlazak na teren

Ukoliko ste nas pozvali povodom intervencije, znamo da je situacija hitna. Činimo sve kako bismo klijentu izašli u susret i što pre otklonili nastali kvar.

Generalni remont

Kompanija ADIJABATA u okviru svojih delatnosti obavlja i havarijski remont kompresionih elemenata, na svim vijčanim kompresorima snage 5-315 kW.

Naši Klijenti

Pogledajte listu naših klijenata